ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Το σύστημα θέρμανσης της αίθουσας των ζεστών τμημάτων εγκαταστήθηκε εκ νέου τον Σεπτέμβριου του 2018 κατά την μετακίνηση της Hot Yoga στις νέες της εγκαταστάσεις και είναι το πιο σύγχρονο στο είδος του. Τα συστήματα θέρμανσης, υγρασίας και εξαερισμού είναι όλα τελευταίας τεχνολογίας και διασφαλίζουν τις πιό υγιείς και ασφαλείς συνθήκες άσκησης.

ΝΕΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ

Για τους νέους μας συνδρομητές προτείνουμε την ειδική μας προσφορά για μία εβδομάδα απεριόριστων μαθημάτων στην τιμή των 30€. Με αυτόν τον τρόπο σας δίνεται η δυνατότητα να γνωρίσετε και να δοκιμάσετε όλα τα είδη εκγύμνασης και να επιλέξετε το καταλληλότερο για εσάς πακέτο συνδρομής.

Σας προτείνουμε να είστε στο χώρο 15 λεπτά πριν την έναρξη του μαθήματος. Η υπέυθυνη υποδοχής θα σας κατατοπίσει στο χώρο και θα σας ενημερώσει για όλες τις λεπτομέρειες.

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ

Το studio παραμένει κλειστό κατά το μήνα Αύγουστο καθώς και σε όλες τι εθνικές επετείους και τις επίσημες αργίες. Σε περίπτωση που οι συνδρομές συμπίπτουν με τις προ αναφερθείσες ημερομηνίες η επιχείρηση δεν υποχρεούται να «παγώσει» τη συνδρομή ,να προσθέσει ημέρες σε κάποια συνδρομή ούτε να «αποζημιώσει» με οποιοδήποτε τρόπο το μέλος. Τα παραπάνω ισχύουν τόσο για τα νέα όσο και για τα παλιά μέλη.

ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΕΩΣ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ

Το studio μας έχει εγκαταστήσει το σύγχρονο σύστημα κράτησης MindBody, μέσα από το οποίο μπορείτε να κάνετε book τη θέση σας στο μάθημα της επιλογής σας μέχρι δύο (2) ώρες πριν την έναρξη του μαθήματος.

ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

Τα μαθήματά μας δεν απαιτούν παπούτσια τα οποία σας παρακαλούμε να αφήνετε στην ειδικά διαμορφωμένη κατασκευή δίπλα στην υποδοχή. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζουμε την καθαριότητα του χώρου και σας παρέχουμε ένα υγιές περιβάλλον.

ΠΕΤΣΕΤΕΣ

Στο χώρο μας θα βρείτε διαθέσιμες πετσέτες προς ενοικίαση. Οι πετσέτες μας είναι αεροστεγώς κλειστές σε ειδική συσκευσία για να παραμένουν καθαρές. Η χρήση πετσέτας πάνω στο στρώμα είναι υποχρεωτική για όλους τους μαθητές για λόγους υγιεινής.

ΝΕΡΟ

Στις εγκαταστάσεις μας σας δίνεται η δυνατότητα να προμηθευτείτε νερό ή ισοτονικά ποτά της επιλογής σας.

ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ

Τα αποδυτήρια του studio -εκτός από ντουλαπάκια για τα προσωπικά σας είδη – διαθέτουν ντουζιέρες και προιόντα (σαμπουάν) καθώς επίσης πιστολάκια για τα μαλλιά.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΚΡΑΤΗΣΗΣ

Για τη δική σας εξυπηρέτηση θα πρέπει να ακυρώνετε το μάθημα στο οποίο έχετε κάνει κράτηση το αργότερο δύο (2) ώρες πριν την έναρξή του μέσω του on line συστήματος. Σε περίπτωση που δεν έχετε τη δυνατότητα πρόσβασης μπορείτε εναλλακτικά να τηλεφωνείτε στο studio κατά τη διάρκεια των ωρών λειτουργίας του.

Τα μέλη μας θα χρεώνονται με μία παρουσία στην περίπτωση που η ακύρωση του μαθήματος δεν γίνει τουλάχιστον δύο (2) ώρες πριν την έναρξη του μαθήματος. Στην περίπτωση που κάποιο από τα μέλη μας κάνει κράτηση θέσης και δεν την ακυρώσει εγκαίρως (τουλάχιστον 2 ώρες πριν την έναρξη του μαθήματος) για πάνω από τρεις (3) φορές μέσα σε ένα μήνα τότε το σύστημα δεν θα του επιτρέπει την on line κράτηση για τον επόμενο ένα (1) μήνα.

Οι ακυρώσεις θα πρέπει αντίστοιχα να γίνονται μέχρι δύο (2) ώρες πριν την έναρξη του μαθήματος διαφορετικά το μέλος χρεώνεται με μία παρουσία. Σε περίπτωση που γίνουν μέσα στον ίδιο μήνα τρεις (3) online κρατήσεις οι οποίες δεν ολοκληρωθούν με παρουσία και δεν ακυρωθούν εγκαίρως τότε το σύστημα δε θα επιτρέπει το online booking για ένα (1) μήνα. Τα μέλη που κάνουν online κράτηση θα πρέπει να βρίσκονται στο studio 10′ πριν την έναρξη του μαθήματος, σε αντίθετη περίπτωση το studio έχει το δικαίωμα να διαθέσει τη θέση σε άλλο μέλος.

GOLD ΣΥΝΔΡΟΜΗ

ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΓΙΑ 1 ΧΡΟΝΟ & 20% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΑ WORKSHOPS & ΣΤΟ SHOP

SILVER ΣΥΝΔΡΟΜΗ

ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΓΙΑ 1 ΧΡΟΝΟ & 20% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΑ WORKSHOPS & ΣΤΟ SHOP