Chris Magee: A Weekend of Yoga

O Chris, ανερχόμενο σύγχρονο ταλέντο της παγκόσμιας γιόγκα σκηνής, ταξιδεύει από το Λονδίνο για να μας χαρίσει ένα τριήμερο γεμάτο εμπνευσμένα, διασκεδαστικά και πρωτότυπα workshops αποκλειστικά στο HYNG studio!

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
(Για μαθήτες & δασκάλους. Όλα τα επίπεδα)

Α. 29/11, 19:30 ~ Vinyasa Flow Masterclass | 2h
Β. 30/11, 17:00 ~ The Complete Practice | 2h
Γ. 01/12, 17:00 ~ The Art of Transitions | 2h

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ
Α. Ένα μάθημα-έκπληξη από τον Chris σε non hot περιβάλλον. Μία διασκεδαστική Vinyasa το βράδυ της Παρασκευής για να υποδεχτούμε το Σαββατοκύριακο με την καλύτερη διάθεση. Στο μάθημα του ο Chris μοιράζεται με όλους εμάς καποιες βασικές τεχνικες αναπνοής, ασκήσεις και μικρά sequences για ζέσταμα και φυσικά τις αγαπημενες του ροές με παραλλαγές! Ανοίγουμε το 3ήμερο πρόγραμμα του αγαπημένου μας δασκάλου με τον καλύτερο τρόπο!

Β. Σε μια τυπική τάξη γιόγκα μπορούμε πραγματικά να εξετάσουμε μόνο τις φυσικές στάσεις. Μαζί με τον Chris στην «Ολοκληρωμένη Πρακτική» θα μπούμε λίγο βαθύτερα: Χτίζοντας μέσα από τεχνικές αναπνοής (Pranayama), προχωρώντας σε μια δυναμική Vinyasa (Asana), προετοιμάζοντας το σώμα να βυθιστεί στο διαλογισμό (Dhyana) προτού να ξεκουραστεί.
Σε αυτό το αναζωογονητικό και χαρούμενο workshop θα προετοιμαστούμε για αρκέτο ιδρώτα και πολλά χαμόγελα, καθώς αυτή η πρακτική βοηθά να δημιουργήσουμε μέσα σας χώρο για να απολαύσουμε όλα τα οφέλη της γιόγκα!

Γ. Η πρακτική δεν υφίσταται χωροχρονικά μέσα στην άσανα, αλλά στο διάστημα ανάμεσα σε δύο άσανες! Θα εξερευνήσουμε την τέχνη της μετάβασης με τον Chris. Μέσω συνειδητής ενσωμάτωσης της αναπνοής και της κίνησης αρχίζουμε να αξιοποιούμε την πραγματική δύναμη της πρακτικής. Η συγκράτηση και η ανάπτυξη της ενέργειας από άσανα σε άσανα, μας βοηθά να αναπτυχθούμε καθώς ξετυλίγεται η πρακτική. Βρες τη ρευστότητα, την ελευθερία, την έκφραση και την αληθινή σύνδεση σε κάθε στιγμή καθώς κινείσαι πάνω στο mat.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Κάνε και τα τρία μαθήματα (6 ώρες) με τον Chris με 60€ και απόλαυσε την ολοκληρωμένη εμπειρία ενός τριημέρου full of yoga! Εναλλακτικά, μπορείς να κάνεις δύο από τα τρία στην τιμή των 40€ ή να κάνεις ένα μάθημα (2h) στην τιμή των
25€.

Reservations γίνονται με προκράτηση θέσης & προπληρωμή.
Για πληροφορίες, κρατήσεις και αγορές μπορείς να μας καλέσεις στο 210-6756770.
Η ομάδα μας είναι στη διάθεσή σου.
Ακύρωση συμμετοχής μπορεί να γίνει έως 24 ώρες πρίν από έναρξη χωρίς να υφίσταται επιστροφή χρημάτων.

BIO
Ο Chris είναι ένας διεθνής δάσκαλος γιόγκα που ειδικεύεται στη δυναμική vinyasa flow. Με καταγωγή από την Ιρλανδία, έκανε σπίτι του το Λονδίνο τα τελευταία 12 χρόνια και το χρησιμοποιεί ως βάση για να ταξιδέυει και να διδάσκει σε όλο τον κόσμο.

Τα μαθήματα του είναι πάντα διασκεδαστικά και προκλητικά. Προσαρμοσμένα στους μαθητές για να δώσει στον καθένα ακριβώς αυτό που χρειάζεται. Θα σας παρακινήσει να εξερευνήσετε, να παίξετε και να δοκιμάσετε τα όριά σας σωματικά και διανοητικά. Ο Chris πιστεύει στην ικανότητά μας να εισπράττουμε τα οφέλη της yoga και να τα βιώνουμε έξω από το mat. Σκοπός είναι να κερδίσουμε τα υπέροχα οφέλη από την πρακτική, αλλά και να πάρουμε αυτά τα μαθήματα και να τα εφαρμόσουμε στη ζωή μας.

Πριν από τη yoga, ο Chris ασχολήθηκε με το ράγκμπι, τις πολεμικές τέχνες και το personal training. Ξεκινώντας την πρακτική με σκοπό να τον βοηθήσει στην ανακούφιση από πολλαπολούς τραυματισμούς, κατέληξε να επιστρέφει για τα πνευματικά της οφέλη, καθώς κάθε μάθημα τον άφηνε πιο ευτυχισμένο και υγιή και έτσι αποφάσισε ότι έπρεπε να μοιραστεί αυτό το δώρο με όλους

Ο Chris έχει εκπαιδευτεί σε Hatha, Vinyasa, Budokon, Ashtanga, Rocket Yoga και Acro Yoga με πάνω από 1000 ώρες εκπαίδευσης μέχρι τώρα. Ευχαριστεί όλους τους δασκάλους του, όπως ο Cameron Shayne, ο David Kyle, ο Patrick Beach, ο Carling Harps, ο Briohny Smith, η Dice Ida-Klein, η Yoga Beyond, ο Pascal Weis, η Erica Montes και η Ambra Vallo.

Διευθύνει σήμερα το Psycle Boutique Studio ως επικεφαλής της γιόγκα στο Λονδίνο. Όταν δεν ασκείτε την πρακτική σας face-to-face με τον Chris μπορείτε να βρείτε μαθήματά του online στο FiiT app. Εάν ενδιαφέρεστε να μείνετε σε επαφή με τον Chris, ακολουθήστε τον @mageesy ή επισκεφθείτε mageesy.com

Facebook
Twitter
Email
Print

GOLD ΣΥΝΔΡΟΜΗ

ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΓΙΑ 1 ΧΡΟΝΟ & 20% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΑ WORKSHOPS & ΣΤΟ SHOP

SILVER ΣΥΝΔΡΟΜΗ

ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΓΙΑ 1 ΧΡΟΝΟ & 20% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΑ WORKSHOPS & ΣΤΟ SHOP