Patrick Beach Workshops

O Patick Beach για πρώτη φορά στην Ελλάδα αποκλειστικά στη Hot Yoga Niko Geo.
Ο παγκοσμίου φήμης yogi με τους χιλιάδες followers στα social media, έρχεται για να μοιραστεί μαζί μας ένα διήμερο workshop γεμάτο γνώση και πρόκληση. Το workshop είναι ανοιχτό σε όλους τους μαθητές και τους δασκάλους που θέλουν να εμβαθύνουν την πρακτική τους.
Μη το χάσεις!

Το πρόγραμμα
Τρίτη 7/5 A. Solar 18.00 – 20.00 B. Lunar 20.30 – 22.30
Τετάρτη 8/5 Handstands 19.00 – 21.30

Awakening Yoga – The Solar Vinyasa Practice (2 hours)
Τρίτη 7/5, 18.00 – 20.00
Μαζί θα εξερευνήσουμε την αφυπνηστική πρακτική της Ηλιακής Vinyasa (Solar Vinyasa). Αυτή η διαισθητική πρακτική σε συνεχή ροή απαιτεί την πλήρη προσοχή σας τόσο στην προκλητική κίνηση όσο και στην απόλυτη ακινησία. Καθώς μεταφέρεστε μέσα από την ισορροπία της οργανικής ελευθερίας και της δομής σε δρόμους αταξίδευτους, στην άκρη των ορίων σας και πιο μακριά, εξερευνάτε και ανακαλύπτετε νέους τρόπους για να δημιουργήσετε αρμονία στην πρακτική σας.
Αυτή η εμπειρία θα σας ταξιδέψει μέσα από μια ποικιλία διαφορετικών θέσεων, με σύμμαχο τη χάρη, την αναπνοή και το στόχο σας. Βιώστε την εσωτερική γαλήνη με τη βοήθεια της επεκτατικής pranayama και μέσα από σύντομο διαλογισμό, ολοκληρώσετε υπέροχα αυτή την πρακτική ένωσης.

Awakening Yoga – The Lunar Mobility Practice (2 hours)
Τρίτη 7/5, 20.30 – 22.30
Πιστεύω στη θεμελιώδη αλήθεια ότι είμαστε όλοι φτιαγμένοι για να κινούμαστε. Αυτή η κίνηση υπάρχει σε κάθε επίπεδο, και έτσι πρέπει κι εμείς. Μέσω αυτής της πρακτικής θα χρησιμοποιήσουμε μια σειρά από παγκόσμιες αρχές, της κίνησης, της σωματικής άσκησης (Somatics), της λειτουργικής κινητικότητας και των στάσεων της γιόγκα για να διευρύνουμε τις αντιλήψεις μας για το τι είμαστε ικανοί να κάνουμε σωματικά και πνευματικά, αλλά και τί είμαστε ικανοί να εξερευνήσουμε και να ανακαλύψουμε.

Η πρακτική Σεληνιακής Κινητικότητας (Lunar Mobility) περιλαμβάνει πολύ λιγότερες άσανες που φέρουν βάρος και επικεντρώνεται πρωτίστως στην κινητικότητα των αρθρώσεων, στην ενσυνείδηση του χώρου γύρω και μέσα μας και στην εξερεύνηση του ατομικού εύρους κίνησης δια μέσου του πρίσματος μιας πρακτικής γιόγκα
Να είστε έτοιμοι να κινηθείτε, να αναπνεύσετε, να παίξετε, να χαλαρώσετε αλλά και να δείτε τι είναι ικανό το σώμα σας να κάνει.

Discovering Handstands (2,5h)
Τετάρτη 8/5, 19.00 – 21.30
Μαζί θα ανακαλύψουμε την τεχνική των ανεστραμμένων asanas, μαθαίνοντας και εφαρμόζοντας τις μοναδικές αρχές της Αφυπνιστικής Γιόγκα (Awekening yoga) . Ισορροπώντας εαυτόν με χάρη και δύναμη ανάμεσα σε κινητικότητα και σταθερότητα θα μάθουμε να γλιστράμε μέσα από την πρακτική με αποτελεσματικότητα, χάρη και ελαφρότητα. Χρησιμοποιώντας αυτές τις έξυπνες αρχές ευθυγράμμισης και με μια νέα κατανόηση του κορμού, της κοιλιάς και των δυνατοτήτων μας, θα διερευνήσουμε μια ποικιλία στηρίξεων και handstands από πάνω προς τα κάτω!
Όλα τα επίπεδα είναι ευπρόσδεκτα σε αυτό το διασκεδαστικό ταξίδι μέσα στην πρακτική.

Bio

Ο Patrick Beach διδάσκει Awakening yoga, μία δομημένη πρακτική με ροή βασισμένη στη vinyasa που χτίζει δύναμη, ευελιξία και εμπνέει το παιχνίδι. Η διδασκαλία του Patrick υπερβαίνει την έξυπνη ευθυγράμμιση, μετακινώντας κάθε πρόθυμο μαθητή σε μια ενδοσκοπική, ολιστική εμπειρία.
Ο Patrick εδρεύει στο Σιάτλ, είναι ιδιοκτήτης του Commune Yoga Studio στην Ουάσινγκτον και ταξιδεύει τις κορυφαίες τάξεις του, τα workshops και teacher trainings του σε όλον τον κόσμο. Καθώς αποτελεί έναν από τους 100 δασκάλους yoga με τη μεγαλύτερη επιρροή, η ισχυρή παρουσία του του επιτρέπει να μοιραστεί τη γιόγκα διεθνώς μέσω της δουλειάς του με τις διεθνείς μάρκες Alo Yoga, H & M και ως παγκόσμιος πρεσβευτής της Virgin Active. Ο Patrick παραμένει συνδεδεμένος με τους μαθητές μέσω της online πλατφόρμας γυμναστικής Alo Moves και μέσω της αρθρογραφίας του σε London Times, Cosmopolitan UK, People Magazine και άλλων εκδόσεων.

Social Media
instagram.com/PatrickBeach – 425,000+ Followers facebook.com/PatrickandCarling – 100,000+ Followers youtube.com/Beachyoga – 40,000+ Followers

Info
Το κόστος συμμετοχής για ένα workshop ανέρχεται στα 75€, για δύο στα 129€ ενώ και για τα 3 workshops ισχύει ειδική τιμή 180€. Απαραίτητη η προ-κράτηση και η προ-πληρωμή. Για κρατήσεις 210 6756770.

Facebook
Twitter
Email
Print

GOLD ΣΥΝΔΡΟΜΗ

ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΓΙΑ 1 ΧΡΟΝΟ & 20% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΑ WORKSHOPS & ΣΤΟ SHOP

SILVER ΣΥΝΔΡΟΜΗ

ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΓΙΑ 1 ΧΡΟΝΟ & 20% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΑ WORKSHOPS & ΣΤΟ SHOP