Finlay Wilson Workshops

Ο Finlay Wilson έρχεται στην Αθήνα και αποκλειστικά στο Hot Yoga Niko Geo studio! O αγαπημένος yogi με έντονη παρουσία στα social media και διεθνώς αναγνωρισμένος δάσκαλος Forrest Yoga έρχεται για να μας χαρίσει ένα διήμερο γεμάτο γνώση, εμπειρία αλλά και διασκέδαση! Μη χάσεις αυτή την εμπειρία!

Το πρόγραμμα
Σάββατο 5/10, 15.00 – 17.00 Unlocking the hips
Σάββατο 5/10, 18.00 – 20.00 Therapeutic Backbends
Κυριακή 6/10, 11.00 – 13.00 Forrest Yoga Inversions
Κυριακή 6/10, 14.00 – 16.00 Feast for the Soul

Α. Unlocking the hips: Σάββατο 5/10, 15.00 – 17.00

Χρησιμοποιώντας την αναπνοή και την ακολουθία της Forrest Yoga θα ξεκινήσουμε να αποβάλλουμε την ένταση γύρω από τους γοφούς και την πλάτη. Μέσα από όρθιες στάσεις και με κάποια εξαιρετικά tips για ισχία από τη σχολή της Forrest Yoga, θα δείς αμέσως τη διαφορά στην κίνηση των ισχίων!

B. Therapeutic Backbends: Σάββατο 18.00 – 20.00

Η Forrest Yoga χρησιμοποιεί έξυπνη αλληλουχία και μοναδική εφαρμογή στηρίξεων για να πάει τα backbends σε ένα νέο επίπεδο. Εξερεύνησε σε βάθος τα backbends δημιουργώντας στήριξη και χώρο για το σώμα, εμβαθύνοντας την αναπνοή και διερευνώντας τι σημαίνει να νιώθεις ελεύθερος ακόμη και σε ένα σημείο με ένταση. Αυτή η τάξη είναι κατάλληλη για όλα τα επίπεδα και η θεραπευτική χαλάρωση της πλάτης θα σε αφήσει με ένα αίσθημα άνεσης και αναζωογόνησης.

Γ. Forrest Yoga Inversions, Κυριακή 6/10, 11.00 – 13.00

Στη Forrest Yoga, χρησιμοποιούμε έντονες στάσεις για την κυκλοφορία στο αίμα και τη διέγερση στο σώμα. Τίποτα δεν είναι πιο συναρπαστικό από τις αναστροφές, αλλάζοντας τον κόσμο με την φορά του κεφαλιού και αλλάζοντας προοπτική με φυσικό τρόπο. Χρησιμοποιώντας τις ακολουθίες της Forrest Yoga θα σταθεροποιήσουμε τους ώμους, θα ενισχύσουμε τον πυρήνα και θα δουλέψουμε με τρόπους για να απαλλαγούμε από το άγχος χρησιμοποιώντας πολύ ασφαλείς αναστροφές. Αφού έχουμε δημιουργήσει κάποια θεμέλια, μπορεί ο καθένας να παίξει στο επίπεδό του με αυτό που θα λειτουργούσε καλύτερα για να φέρει τη ζωή στο σώμα του.

Δ. Feast for the Soul, Κυριακή 6/10, 14.00 – 16.00

Μια από τις αγαπημένες πτυχές της πρακτικής του Finlay είναι η βαθιά αίσθηση ότι κάνει κάτι που θεραπεύει σε ένα βαθύ επίπεδο. Αυτό το workshop περιέχει απελευθέρωση, χαλάρωση αλλά και παιχνίδι. Θα είναι μια συνεδρία που δίνει ροή στο αίμα, δημιουργεί μια ευκαιρία για ένα κβαντικό άλμα των ενεργειακών σας προτύπων μέσα από μερικές από τις πιο ευχάριστες και προκλητικές στάσεις της Forrest Yoga.

 

Info
Το κόστος συμμετοχής για ένα workshop ανέρχεται στα 40€, για δύο στα 70€, για τα 3 workshops στα 95€ ενώ και για τα 4 στα 120€.
Απαραίτητη η προ-κράτηση και η προ-πληρωμή.
Για κρατήσεις 210 6756770.
Πολιτική ακύρωσης: ακύρωση συμμετοχής μπορεί να γίνει μέχρι 24 ώρες πριν την έναρξη του workshop και σε αυτή την περίπτωση δεν υφίσταται επιστροφή χρημάτων.

Bio
Ο Finlay είναι πιστοποιημένος δάσκαλος της Forrest Yoga, δάσκαλος Forrest Yoga Guardian-in-training και ανώτερος δάσκαλος της Yoga Alliance. Είναι ο ιδρυτής και κύριος δάσκαλος του Heart Space Yoga & Bodyworks στο Dundee και είναι ένας ευρέως αναγνωρισμένος διεθνής δάσκαλος γιόγκα. Ο Finlay ξεκίνησε τη Γιόγκα το 2007 μετά από χειρουργικές επεμβάσεις και στα δύο πόδια και χρησιμοποίησε τη Γιόγκα αρχικά για την αποκατάστασή του. Ο Finlay έχει ολοκληρώσει πάνω από 1000 ώρες εκπαίδευσης με προγράμματα πιστοποίησης Forrest Yoga μαζί με πάνω από 1000 ώρες εκπαίδευσης σε Ashtanga και Vinyasa. Παρέχει μαθήματα σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία, έχει online κανάλι γιόγκα στο Mat2Mat, συμμετέχει σε συνέδρια γιόγκα, εκδηλώσεις και φιλανθρωπικά events. Είναι πολύ παθιασμένος με παιδιά και τους νέους και έχει δημιουργήσει το Young Yogis Project για να προσφέρει δωρεάν γιόγκα σε νήπια, παιδιά, εφήβους και νέους με ειδικές ανάγκες και αναπηρίες στην πατρίδα του στο Dundee της Σκωτίας.

Ο Finlay χρησιμοποιεί ιδιαίτερα τα χέρια του αντλώντας από την 8ετή εμπειρία του στο “Bodywork” που συνδυάζει τις τεχνικές ταϊλανδέζικου μασάζ και διαρθρωτικής ενσωμάτωσης με τις προηγμένες ασκήσεις από την πρακτική της Forrest Yoga. Έχει εμπειρία στην εργασία με άτομα με σωματική αναπηρία και σύνθετες ανάγκες τραυματισμού και μπορεί να προσαρμόσει τις συνεδρίες του για αρχάριους και προχωρημένους μαθητές που θέλουν να κατανοήσουν το επόμενο στάδιο της δύναμής τους.

Ο Finlay συνεχίζει την εκπαίδευσή του με αυστηρή καθημερινή πρακτική και ταξιδεύει τακτικά σε όλο τον κόσμο για να συνεργαστεί με άλλους κορυφαίους δασκάλους της Forrest Yoga και με την δασκάλα του Ana Forrest. Ως βοηθός της Ana Forrest, έχει μάθει πώς να δημιουργεί ακολουθίες που είναι εξαιρετικά έξυπνες και σύμφωνες με τις ανάγκες του ατόμου σε συνδυασμό με υποστηρικτικά assists που θα σας καθοδηγήσουν στο να νιώσετε το σώμα σας με ένα νέο και συναρπαστικό τρόπο.
Επιπλέον, ο Finlay είναι συγγραφέας. Το βιβλίο του, Kilted Yoga – Yoga Laid Bare είναι ένας χιουμοριστικός οδηγός για τις βασικές αρχές της γιόγκα που βασίζεται στο εντυπωσιακό βίντεο Kilted Yoga.

Instagram page: finlay0901 (80,9K Followers)

Facebook
Twitter
Email
Print

GOLD ΣΥΝΔΡΟΜΗ

ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΓΙΑ 1 ΧΡΟΝΟ & 20% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΑ WORKSHOPS & ΣΤΟ SHOP

SILVER ΣΥΝΔΡΟΜΗ

ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΓΙΑ 1 ΧΡΟΝΟ & 20% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΑ WORKSHOPS & ΣΤΟ SHOP