Fitness Event by HYNG

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου, 15.30 – 19.30

Ο Χρήστος Χρανιώτης μαζί με τον Ηλία Τσούβαλη έχουν ετοιμάσει ένα fitness event που θα σας μείνει αξέχαστο!!!
Fitness & Pleasure!
Special Fitness Hot & Non Hot Classes, Guest Dj και Healthy Snacks για όλους τους wellness lovers. Εσύ θα το χάσεις?

Το Πρόγραμμα:

(Για μαθητές και δασκάλους)
15.30 – 16.30 Power Body Sculpt
16.30 – 17.00 Διάλειμμα
17.00 – 18.00 Hot Cross Training
18.00 – 18.30 Διάλειμμα
18.30 – 19.30 Hot TRX & Bands

 

Περιγραφή μαθημάτων:

Α. Power Body Sculpt: Ένα δυναμικό μάθημα για όλο το σώμα. Αυτό το μάθημα είναι ειδικά διαμορφωμένο για όσους επιθυμούν να δώσουν αντοχή και γράμμωση σε όλο τους το σώμα με μία κυκλική δομή ασκήσεων και με τη χρήση εξοπλισμού όπως βαράκια, λάστιχα, bosu, kettlebells, μπάλες του pilates, trx κ.α. Κυκλική προπόνηση ενδυνάμωσης με έμφαση στην μυική αντοχή .Ένα έντονο σύστημα προπόνησης με σταθμούς και καινοτόμες ασκήσεις που αλλάζουν συνέχεια και επιβαρύνουν τόσο τον αερόβιο όσο και τον αναερόβιο μηχανισμό παραγωγής ενέργειας, ενώ γυμνάζεται ομοιόμορφα σχεδόν κάθε μυς του σώματος. Το μάθημα αυτό είναι ανοιχτό σε όλα τα επίπεδα ασκουμένων και αποσκοπεί στην ολιστική μυική ενδυνάμωση και γράμμωση του σώματος.

Β. Hot cross training: ένα εξειδικευμένο και καινούργιο πρόγραμμα εκγύμνασης cross training. Hot Cross Training είναι η μέθοδος συνδυασμού διαφόρων στρατηγικών προπόνησης (για παράδειγμα, bodybuilding, τρέξιμο και μποξ) μέσα σ ένα θερμό περιβάλλον (40 βαθμοί κελσίου και 50% υγρασία), με στόχο ο κάθε ασκούμενος να απολαμβάνει τα οφέλη του cross training παράλληλα με τα οφέλη μιας αποτοξίνωσης. Σ αυτό το πρόγραμμα πραγματικά μπορείς να δοκιμάσεις τα όρια σου !

C. Hot TRX & Bands: ένα σύστημα ανάρτησης που χρησιμοποιεί το σωματικό βάρος και τη βαρύτητα ώστε να παρέχει ασκήσεις που εμπλέκονται με τα πόδια, τον κορμό και τα χέρια με την βοήθεια μικρό-εξοπλισμού όπως τα λάστιχα (bands).
Με άλλα λόγια, χρησιμοποιεί το δικό σας σωματικό βάρος σε συνδυασμό με τη βαρύτητα για να χτίσει τη δύναμη, την ισορροπία, το συντονισμό, την ευελιξία του κορμού και τη σταθερότητα της άρθρωσης. Απλώς προσαρμόζοντας τη θέση του σώματός σας, μπορείτε να προσθέσετε ή να μειώσετε την αντίσταση. Αυτό επιτρέπει στα άτομα όλων των επιπέδων φυσικής κατάστασης να απολαύσουν τα οφέλη του Hot trx with bands.

Πληροφορίες :

Μπορείς να κάνεις και τα τρία (3) μαθήματα μόνο με 30 ευρώ και να απολαύσεις την ολοκληρωμένη εμπειρία του καλύτερου fitness event. Μπορείς ακόμα να επιλέξεις δύο από τα τρία μαθήματα με 25 ευρώ ή εναλλακτικά να δοκιμάσεις ένα από τα τρία με 15 ευρώ.
Τα μαθήματα έχουν 30’ διάλειμμα μεταξύ τους και μπορείς να γευτείς τα snacks και τα smoothies της αρεσκείας σου ακούγωντας την αγαπημένη σου μουσική από τον guest Dj!

Booking μπορεί να γίνει με προκράτηση θέσης & προπληρωμή.
Για πληροφορίες, κρατήσεις και αγορές μπορείς να μας καλέσεις στο 210-6756770.
Η ομάδα μας είναι στη διάθεσή σου.
Ακύρωση συμμετοχής μπορεί να γίνει έως 24 ώρες πρίν από έναρξη χωρίς να υφίσταται επιστροφή χρημάτων.

Bio

Χρήστος Χρανιώτης
Άπο μικρό παιδί η γυμναστική και η άσκηση ήταν το πάθος του γι αυτό αποφάσισε να κάνει το πάθος του επάγγελμα . Το 2009 μετακόμισε στην Κομοτηνή για να φοιτήσει στο τμήμα επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού Τ.Ε.Φ.Α.Α. Εκεί διένυσε 4 χρόνια παίρνοντας πιστοποιήσεις και παρακολουθώντας αρκετά σεμινάρια . Η αγάπη του για την γυμναστική δεν έμεινε εκεί πέρασε και εκτός συνόρων παρακολουθώντας και συμμετέχοντας σε Ισπανία και Αμερική πολλά bootcamps. Γυρνώντας στην Ελλάδα επινόησε την δικιά του φιλοσοφία για άσκηση το do it 4u το οποίο είναι ένα είδος Κυκλικής προπόνησης και ενδυνάμωσης με έμφαση στη μυική αντοχή.

Ηλίας Τσούβαλης
Ο Ηλίας είναι δάσκαλος Fitness. Ασχολείται με τη γυμναστική από την παιδική του ηλικία και τρέφει πολύ μεγάλη αγάπη για την καλαθοσφαίριση. Παράλληλα, με την σχολή του (ΤΕΦΑΑ) έχει παρακολουθήσει σειρά σεμιναρίων που αφορούν σε διάφορα είδη εκγύμνασης και δε σταματά να εξελίσσεται. Τα μαθήματά του είναι ευχάριστα, δυναμικά, με έξυπνους συνδυασμούς ασκήσεων και την κατάλληλη μουσική υπόκρουση! Μαζί με το Χρήστο Χρανιώτη διαμορφώνουν το Fitness Team δασκάλων, οργανώνουν workshops και masterclasses στο στούντιο της hot yoga και είναι πάντα πρόθυμοι να σας λύσουν οποιαδήποτε απορία αναφορικά στον τομέα τους.

Facebook
Twitter
Email
Print

GOLD ΣΥΝΔΡΟΜΗ

ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΓΙΑ 1 ΧΡΟΝΟ & 20% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΑ WORKSHOPS & ΣΤΟ SHOP

SILVER ΣΥΝΔΡΟΜΗ

ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΓΙΑ 1 ΧΡΟΝΟ & 20% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΑ WORKSHOPS & ΣΤΟ SHOP