Fitness Lab

Η Hot Yoga Niko Geo εγκαινιάζει μία σειρά μαθημάτων Fitness! Μαθήματα για όλα τα επίπεδα ασκουμένων που σκοπό έχουν να σου δώσουν το σώμα που ονειρεύεσαι.
Τα μαθήματα πραγματοποιούνται σε ολιγομελή τμήματα με εξειδικευμένη ομάδα δασκάλων στον πιο όμορφο και καθαρό χώρο. Καθημερινά από Δευτέρα μέχρι και Κυριακή, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ απολαμβάνεις μαθήματα γράμμωσης, ενδυνάμωσης και απώλειας βάρους.
 
TRX, Shape Up, Body Sculpt, Power Fit, No Limit, AbSundays, με ή χωρίς τη χρήση ειδικού εξοπλισμού (trx, bosu, kettlebells, βαράκια, λάστιχα, rings, rollers, μπάλες pilates, step) τα μαθήματα αυτά θα σε μεταμορφώσουν!

Μαθήματα Fitness Lab

Το TRX είναι ένα σύστημα ανάρτησης που χρησιμοποιεί το σωματικό βάρος και τη βαρύτητα ώστε να παρέχει ασκήσεις που εμπλέκονται με τα πόδια, τον κορμό και τα χέρια. Με καταγωγή από τους Navy Seals των ΗΠΑ, το TRX Suspension Training χρησιμοποιείται από τους αθλητές, το στρατιωτικό προσωπικό και ειδικούς γυμναστές σε ολόκληρο τον κόσμο για την εξαιρετικά αποτελεσματική προπόνηση που αναπτύσσει.

Με άλλα λόγια, χρησιμοποιεί το δικό σας σωματικό βάρος σε συνδυασμό με τη βαρύτητα για να χτίσει τη δύναμη, την ισορροπία, το συντονισμό, την ευελιξία του κορμού και τη σταθερότητα της άρθρωσης. Απλώς προσαρμόζοντας τη θέση του σώματός σας, μπορείτε να προσθέσετε ή να μειώσετε την αντίσταση. Αυτό επιτρέπει στα άτομα όλων των επιπέδων φυσικής κατάστασης να απολαύσουν τα οφέλη του TRX Suspension Training σε Non Hot περιβάλλον. Δοκιμάστε το!

Μάθημα για όλο το σώμα. Αυτό το μάθημα είναι ειδικά διαμορφωμένο για όσους επιθυμούν να δώσουν αντοχή και γράμμωση σε όλο τους το σώμα με μία κυκλική δομή ασκήσεων και με τη χρήση εξοπλισμού όπως βαράκια, λάστιχα, bosu, kettlebells, μπάλες του pilates, trx κ.α. Κυκλική προπόνηση ενδυνάμωσης με έμφαση στη μυική αντοχή. Ένα έντονο σύστημα προπόνησης με σταθμούς και καινοτόμες ασκήσεις που αλλάζουν συνέχεια και επιβαρύνουν τόσο τον αερόβιο όσο και τον αναερόβιο μηχανισμό παραγωγής ενέργειας, ενώ γυμνάζεται ομοιόμορφα σχεδόν κάθε μυς του σώματος. Το μάθημα αυτό είναι ανοιχτό σε όλα τα επίπεδα ασκουμένων και αποσκοπεί στην ολιστική μυική ενδυνάμωση και γράμμωση του σώματος.

Βελτίωσε τη δύναμη , την αντοχή και την ισορροπία σου!
Ένα μάθημα για όλο το σώμα και για όλα τα επίπεδα μαθητών.
60’ εκγύμνασης όλων των μυϊκών ομάδων με βαράκια, λάστιχα, kettlebels, αερόβιες ασκήσεις και ασκήσεις στο mat.
Ιδανικό για καύση λίπους, ενεργοποίηση μεταβολισμού και γράμμωση του σώματος.
Δώσε στο σώμα σου τη μορφή που ονειρεύεσαι!

60’ πλήρους εκγύμνασης για όσους θέλουν άμεσα αποτελέσματα.
Γράμμωση – Τόνωση – Απώλεια θερμίδων.
Σε αυτό το μάθημα θα γυμνάσεις όλο το σώμα τόσο με τη χρήση του σωματικού σου βάρους και της φυσικής αντίστασης όσο και με επιλεγμένο εξοπλισμό (αλτήρες, εξοπλισμό pilates κλπ). Ένα δυναμικό μάθημα για αύξηση δύναμης και σταθερότητας σε γρήγορο ρυθμό γεμάτο ενέργεια με συνοδεία δυνατής μουσικής. Δοκίμασέ το!

Οι Κυριακές μας στη Hot Yoga Niko Geo ξεκινούν δυναμικά!
Ένα μάθημα 45’ ειδικά αφιερωμένο στους κοιλιακούς για όλα τα επίπεδα μαθητών.
Είτε στοχεύεις στην απώλεια λίπους, είτε στην ενδυνάμωση είτε θες να τελειοποιήσεις τη γράμμωση αυτό το μάθημα είναι ιδανικό για σένα! Δυνάμωσε τον κορμό σου, δες το σώμα σου να αλλάζει και απαλλάξου από μυοσκελετικούς πόνους στη μέση μια και καλή!

Έτσι ξεκινάμε τη μέρα μας! 45’ ολιστικής εκγύμνασης του σώματος.
Συνδυασμός ασκήσεων στο έδαφος με ή χωρίς τη χρήση ειδικού εξοπλισμού (λάστιχα, βαράκια, step, kettlebels, bosu) για όλο το σώμα. Δώσε ενέργεια, αντοχή και ευελιξία στο σώμα σου, ενεργοποίησε το μεταβολισμό σου και νιώσε την αλλαγή τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά.

Ένα μάθημα 45′ που δίνει έμφαση στους κοιλιακούς και τους γλουτούς. Αυτό το πρόγραμμα αποσκοπεί στη καύση του λίπους και στην ενδυνάμωση των αντίστοιχων μυϊκών ομάδων. Βασικό πλεονέκτημα του αυτού του προγράμματος, είναι η γρήγορη καύση θερμίδων και η εύκολη απώλεια βάρους κατ’επέκταση. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω των συνεχών εναλλαγών στην άσκηση, και των διαλειμμάτων που μεσολαβούν.
Η ποικιλία των ασκήσεων κρατά το ενδιαφέρον του ασκούμενου στα ύψη, με αποτέλεσμα να μην εγκαταλείψει γρήγορα την άσκηση και έτσι να μεγιστοποιεί το αποτέλεσμα!

Ένα εξειδικευμένο και καινούργιο πρόγραμμα εκγύμνασης cross training.

Hot CrossTraining είναι η μέθοδος συνδυασμού διαφόρων στρατηγικών προπόνησης (π.χ. bodybuilding, τρέξιμο και μποξ) μέσα σε θερμό περιβάλλον (40 βαθμοί κελσίου και 50% υγρασία), με στόχο ο κάθε ασκούμενος να απολαμβάνει τα οφέλη του cross training παράλληλα με τα οφέλη της αποτοξίνωσης.

Σε αυτό το πρόγραμμα πραγματικά μπορείς να δοκιμάσεις τα όρια σου !

Μπορείτε να κάνετε κράτηση, μέχρι και 2 ώρες πριν την έναρξη του μαθήματος

GOLD ΣΥΝΔΡΟΜΗ

ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΓΙΑ 1 ΧΡΟΝΟ & 20% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΑ WORKSHOPS & ΣΤΟ SHOP

SILVER ΣΥΝΔΡΟΜΗ

ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΓΙΑ 1 ΧΡΟΝΟ & 20% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΑ WORKSHOPS & ΣΤΟ SHOP