ΒΑΣΙΛΗΣ

Ο Βασίλης γνώρισε τον κόσμο της yoga σε μικρή ηλικία. Από τότε η ζωή του άλλαξε και η yoga έγινε μια καθημερινή πρακτική διεύρυνσης και συγκέντρωσης.

Έχει μαθητεύσει σε στούντιο της Ελλάδας και του εξωτερικού αναζητώντας την ταυτότητά του ως ασκούμενος και δάσκαλος. Στη ροή της Vinyasa yoga βρίσκει την έκφραση της πρακτικής του και το 2015 εκπαιδεύτηκε από τον Πάνο Κατσανδρή στο σύστημα της Vinyasa Krama Yοga. Μέσω αναλυτικής και μεθοδικής προσέγγισης των στάσεων ακόμα και οι πιο δύσκολες asanas γίνονται προσβάσιμες.

Στην πρακτική αλλά και στην διδασκαλία του εστιάζει στην ενσυνείδητη ροή μέσα από την συνεχή κίνηση του σώματος και της αναπνοής. Μέσα από δημιουργικές ακολουθίες και έμφαση στη λεπτομέρεια ενθαρρύνει τους ασκούμενους να βρουν τον προσωπικό τους χώρο μέσα στην πρακτική.

Στόχος του είναι να κάνει τις τεχνικές τόσο της παραδοσιακής όσο και της μοντέρνας yoga διαθέσιμες σε όλους μέσα από την ενσωμάτωσή τους στην δυτική καθημερινότητα. Ζει στη Αθήνα όπου διδάσκει δυναμικά μαθήματα Flow, Vinyasa Krama και Ηandstands.

Daily Schedule

GOLD ΣΥΝΔΡΟΜΗ

ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΓΙΑ 1 ΧΡΟΝΟ & 20% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΑ WORKSHOPS & ΣΤΟ SHOP

SILVER ΣΥΝΔΡΟΜΗ

ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΓΙΑ 1 ΧΡΟΝΟ & 20% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΑ WORKSHOPS & ΣΤΟ SHOP