ΣΙΜΟΣ

Ο Σίμος ξεκίνησε την πορεία του στις σωματικές/πνευματικές πρακτικές μέσω των πολεμικών τεχνών. Ξεκινώντας jiu jitsu βρήκε έμπνευση και εμπιστοσύνη στον πρώτο του δάσκαλο. Ακολουθώντας τις συμβουλές του, βρήκε νέο δάσκαλο όταν πήγε να σπουδάσει, με τον οποίο εμβάθυνε στο shotokan karate. Η περίοδος των σπουδών ήταν περίοδος ανακάλυψης. Δεν έχασε την ευκαιρία να σπουδάσει ένα εξάμηνο στο Βέλγιο (Γάνδη) και άλλο ένα στη Βαρκελώνη, και να δοκιμάσει yoga, tai chi, pilates, capoeira, wing chun kung fu, σύγχρονο χορό, contact improvisation, πυγμαχία, ακροβατικά και διαλογισμό.

Τελειώνοντας τις σπουδές του στην πληροφορική του ήταν ξεκάθαρο ότι δε θέλει να την ασκήσει σαν επάγγελμα, και συνέχισε την αναζήτηση. Μετά από μια αλληλουχία γεγονότων βρέθηκε σε μια κοινότητα στη μέση της ερήμου του Ισραήλ. Εκεί ήρθε σε εντατική επαφή με το διαλογισμό, την αυτοπαρατήρηση και γνώρισε τους δυο πρώτους δασκάλους του της ashtanga και αργότερα μια δασκάλα που δίδασκε vini και vijnana yoga.

Φτάνοντας στην Αθήνα , συναντήθηκε με την Vinyasa krama, και βρήκε εκεί τρόπους να διοχετεύσει το ενδιαφέρον του για τις προοπτικές του ανθρώπινου νου και σώματος, χώρο για δημιουργικότητα, ανακάλυψη, εμβάθυνση, προκλήσεις, και εργασία με το φυσικό μέχρι τα πιο λεπτοφυή επίπεδα ύπαρξης.

Schedule

GOLD ΣΥΝΔΡΟΜΗ

ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΓΙΑ 1 ΧΡΟΝΟ & 20% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΑ WORKSHOPS & ΣΤΟ SHOP

SILVER ΣΥΝΔΡΟΜΗ

ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΓΙΑ 1 ΧΡΟΝΟ & 20% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΑ WORKSHOPS & ΣΤΟ SHOP